Blog
Σκέφτεστε να ανοίξετε κατάστημα με είδη σοκολάτας; Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε!
Το άνοιγμα ενός καταστήματος με σοκολάτες μπορεί να είναι ένα όνειρο για πολλούς λάτρεις της σοκολάτας και επιχειρηματίες...
Επιτραπέζια επαγγελματικά μίξερ: Αναλυτικός οδηγός αγοράς
Τα επιτραπέζια επαγγελματικά μίξερ είναι πολυλειτουργικές συσκευές για την κουζίνα που έχουν γίνει απαραίτητα εργαλεία...
Πώς να καθαρίσετε την επαγγελματική σας παγομηχανή
Για να διασφαλίσετε ότι η παγομηχανή σας συνεχίζει να παράγει καθαρό, υψηλής ποιότητας πάγο, είναι σημαντικό...
Επαγγελματική φριτέζα: Πώς να τη διαχειριστείτε σωστά και με ασφάλεια
Οι καλύτερες πρακτικές για την ασφαλή λειτουργία μιας επαγγελματικής φριτέζας, αναλύουμε διαδικασίες προετοιμασίας...
Τα πιο συχνά παράπονα σε εστιατόρια και πώς να τα διαχειριστείτε
Ο αποτελεσματικός χειρισμός των παραπόνων των πελατών είναι κρίσιμος για την επιτυχία ενός εστιατορίου...
Ποια επαγγελματική τοστιέρα να επιλέξετε ανάλογα την επιχείρησή σας
Εστιατόριο, μπουφέ πρωινού ή καντίνα σχολείου, η επένδυση σε μια αξιόπιστη επαγγελματική τοστιέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά...
Η καλύτερη επαγγελματική παγωτομηχανή: Πλήρης οδηγός αγοράς 2024
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να αγοράσετε την κατάλληλη παγωτομηχανή για την επιχείρησή σας...
Εστιατόρια και social media: 6 απλοί τρόποι για να μετατρέψετε τους κριτές σε θαυμαστές
Ο αποτελεσματικός χειρισμός της κριτικής των social media παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μίας θετικής εικόνας...
Social media και εστιατόρια: Ποιες πλατφόρμες να προτιμήσω;
Τα social media είναι ισχυρά εργαλεία για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, την παρουσίαση του μενού σας και ...
Τα διαφορετικά είδη καθισμάτων για εστιατόρια
Η επιλογή των σωστών καθισμάτων για ένα εστιατόριο είναι μια κρίσιμη πτυχή για τη δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου περιβάλλοντος...
Επαγγελματικοί Φούρνοι Convection: Πλήρης οδηγός αγοράς
Για να κάνετε όμως την καλύτερη δυνατή επιλογή για την επιχείρησή σας, ας δούμε τα πλεονεκτήματα των φούρνων Convection...
Πότε είναι η ώρα για αντικατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας;
6 σημάδια πως ο επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας σας χρειάζεται αλλαγή: Χαμηλής ποιότητας φαγητό, Συνεχείς επισκευές...
Επαγγελματική κουζίνα: Μια βασική λίστα για εύρυθμη λειτουργία
Μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες για κάθε επαγγελματική κουζίνα είναι να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση...
Συντηρητές κρασιών: Πώς να επιλέξετε τον ιδανικό για την επιχείρησή σας
Η επένδυση σε ένα καλό ψυγείο - συντηρητή κρασιού είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε τη σωστή ποιότητα της κάβας σας...
4 τρόποι μείωσης των λογαριασμών σε έναν χώρο εστίασης
Τα εστιατόρια χρησιμοποιούν περίπου 5 με 7 φορές περισσότερη ενέργεια ανά τετραγωνικό μέτρο, σε σύγκριση με άλλα εμπορικά κτήρια...
Σωστοί Τρόποι Ψύξης Τροφίμων: 5 τρόποι που προστατεύουν την υγεία και εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα
Η σωστή ψύξη τροφίμων δεν είναι σημαντική μόνο για τη διατήρηση της φρεσκάδας, αλλά και για την προστασία της υγείας...
Επαγγελματική κουζίνα: Μια βασική λίστα με τα πρέπει
Στον ανταγωνιστικό κλάδο των εστιατορίων, υπάρχει ελάχιστος χώρος για λάθη. Τα βάσικα «συστατικά» για μια επιτυχημένη κουζίνα...
Δώστε ζωή σε επαγγελματικές συσκευές μαγειρικής με ατμό
Οι πιο κοινές επισκευές σε επαγγελματικές συσκευές μαγειρικής με ατμό οφείλονται στη βλάβη από κακή ποιότητα νερού...
Τρόποι χρήσης και καθαρισμού επαγγελματικής μαγειρικής πλάκας
Τα επαγγελματικά πλατό (ηλεκτρικά ή αερίου) είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τα καταστήματα εστίασης...
4 ιδέες για προώθηση του εστιατορίου σας
Οι στρατηγικές προώθησης είναι αυτό που χρειάζεται κάθε εστιατόριο για να ανεβάσει την πελατεία του. Ας δούμε τέσσερις τρόπους για να κάνετε το εστιατόριό σας πιο δημοφιλές...
Πως να επιλέξετε φριτέζα για την κουζίνα σας
Οι επαγγελματικές φριτέζες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης. Είτε πρόκειται για εστιατόρια...
Βασικός οδηγός εξοπλισμού για εστιατόρια και κουζίνες φαντάσματα
Από τις μεγάλες εμπορικές κουζίνες έως τις κουζίνες φαντάσματα, υπάρχουν τέσσερις βασικές κατηγορίες εξοπλισμού...
Καινούργιος ή μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός; Τι αξίζει;
Κατά την ίδρυση μιας νέας επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης, ένα από τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν είναι...
Εστιατόρια: Πως να προσελκύσετε και να διατηρήσετε το προσωπικό
Μόλις εντοπίσετε έναν καλό υποψήφιο, δοκιμάστε τις δεξιότητές του μέσω μιας πρακτικής άσκησης. Για παράδειγμα...
Καφετέρια: 5 ιδέες διακόσμησης εσωτερικού χώρου
Είτε μόλις ανοίξατε μια καφετέρια ή ψάχνετε τρόπους για να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση και το design, δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που θα σας δώσουν την έμπνευση...
Τρόποι βελτίωσης λειτουργίας μιας καφετέριας
Σερβίροντας φρέσκο καφέ, καλής ποιότητας, αυξάνετε τον χρόνο παραμονής των πελατών σας και τους παρακινείτε να κάνουν κατανάλωση επιπλέον αγαθών...
Η υψηλή λειτουργικότητα των φούρνων Combi
Οι φούρνοι Combi αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, λόγω της υψηλής τους λειτουργικότητας και ευελιξίας...
4 συμβουλές για καθαρή σχολική κουζίνα
Υπάρχει κάτι ακόμα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σχολικής κουζίνας σε καλή κατάσταση. Σωστή φροντίδα και σχολαστικό καθάρισμα...
5 μυστικά για catering σε εξωτερικό χώρο
Σε κάθε εξωτερική εκδήλωση, ο σωστός εξοπλισμός και η καλή προετοιμασία είναι τα κλειδιά για το επιτυχημένο catering. Η συνεχής προσαρμογή...
Catering: Τρόποι βιώσιμης διαχείρισης
Η βιώσιμη διαχείριση του catering αποτελεί μια προτεραιότητα που επιδιώκει να μειώσει το αποτύπωμά του στο περιβάλλον και να προωθήσει πρακτικές...
Επαγγελματικά ταψιά: Εύκολοι τρόποι καθαρισμού
Διατηρήσετε την υγιεινή και την ανθεκτικότητα των επαγγλεματικών ταψιών σας με αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους καθαρισμού.
Μυστικά για σωστό καθαρισμό ανοξείδωτων συσκευών
Η μαγειρική σόδα και το ξύδι είναι δυο απλά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα για τον καθαρισμό ανοξείδωτων συσκευών.
Σωστός καθαρισμός και οργάνωση επαγγελματικού ψυγείου: Διατήρηση και ασφάλεια τροφίμων
Διαβάστε ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι καθαρισμού και οργάνωσης ενός επαγγελματικού ψυγείου.
Εύκολοι τρόποι καθαρισμού επαγγελματικού φούρνου
Ο καθαρισμός του επαγγελματικού φούρνου είναι απαραίτητος για την υγιεινή και την ποιότητα κάθε επαγγελματικής κουζίνας.
3 συμβουλές συντήρησης επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας
Ο επαγγελαμτικός εξοπλισμός που συντηρείται σωστά όχι μόνο εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία της κουζίνας, αλλά βελτιώνει σημαντικά και την απόδοσή της.
Επαγγελματικά Ψυγεία: 10 Συμβουλές Καθαρισμού και Συντήρησης
Διατηρήσετε τα επαγγελματικά ψυγεία σας σε άριστη κατάσταση αλλά και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους, με 10 χρήσιμες συμβουλές καθαρισμού και συντήρησης.
Επαγγελματική φριτέζα: 9 Συμβουλές Καθαρισμού και Συντήρησης
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως πραγματοποιείται ο σωστός καθαρισμός και η συντήρηση μιας επαγγελματικής φριτέζας. Εξασφαλίστε άριστη κατάστασης και υψηλή ποιότητα τροφίμων.
6 Πράσινες πρακτικές για κάθε Εστιατόριο: Βήματα για μια βιώσιμη επιχείρηση
Η βιωσιμότητα αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι μιας επιχειρηματικής στρατηγικής σε πληθώρα επιχειρήσεων. Τα εστιατόρια δεν αποτελούν εξαίρεση.
Ζυμωτήρια στην επαγγελματική κουζίνα: Επιλογές, τεχνολογία και απόδοση
Δημιουργήστε εκπληκτικές γαστρονομικές εμπειρίες με τα κατάλληλα επαγγελαμτικά ζυμωτήρια και κάντε τη διαφορά στον χώρο της επαγγελματικής κουζίνας.
Συσκευή ποπ κορν για επιχειρήσεις: Η κρυφή τέχνη της απόλαυσης
Ένας πρωτότυπος τρόπος για να προσφέρει μια επιχείρηση μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες της είναι μέσω της χρήσης μιας συσκευής ποπ κορν.
5 εύκολοι τρόποι καθαρισμού επαγωγικής εστίας
Για να διατηρήσετε την επιφάνειά της σε άριστη κατάσταση ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία της, ο σωστός καθαρισμός είναι απαραίτητος. Ανακαλύψτε 5 εύκολους τρόπους για τον άψογο καθαρισμό της επαγωγικής εστίας σας.
Διατηρώντας την ποιότητα του εσπρέσο: Ο ουσιαστικός ρόλος του καθαρισμού της μηχανής
Η μηχανή εσπρέσο είναι ένα σύνθετο μηχάνημα, με πολλά μέρη που λειτουργούν συντονισμένα ώστε να παράγουν τον τέλειο καφέ. Ένας καλός καθαρισμός μηχανής εσπρέσο απομακρύνει...
Επαγγελματικά στεγνωτήρια: Πως θα αντιμετωπίσετε τις βλάβες που προκύπτουν
Ευτυχώς τα στεγνωτήρια είναι σχετικά απλά και εύκολα στη χρήση μηχανήματα και πολλά από τα προβλήματα που τυχόν θα εμφανιστούν μπορούν εύκολα να επιδιορθωθούν.
Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων: τα χαρακτηριστικά που θα σας πείσουν να τα επιλέξετε
Η απόφαση της αγοράς σωστών επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας.
Βιτρίνες τροφίμων: Ποιο είδος είναι το κατάλληλο για την επιχείρηση σας
Για να επιλέξει την καταλληλότερη βιτρίνα τροφίμων που πληροί όλες τις προδιαγραφές, χρήσιμο θα ήταν να μελετήσει κανείς προσεκτικά όλα τα είδη και τους παράγοντες που τις διαφοροποιούν.
Συμβουλές καθαρισμού ενός επαγγελματικού πλατώ
Όπως όλα τα μηχανήματα μέσα σε μία επαγγελματική κουζίνα, έτσι και ένα επαγγελματικό πλατώ χρειάζονται συνεχή φροντίδα και συντήρηση για να εξασφαλίσουμε τη σωστή τους λειτουργία.
Φούρνος αρτοποιείας: Πως θα επιλέξετε τον κατάλληλο για την επιχείρηση σας
Οι φούρνοι αρτοποιείας διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από εκείνους τους φούρνους γενικής χρήσης, αφού εξειδικεύονται στο ψήσιμο ψωμιού και διάφορων αρτοσκευασμάτων.
Για ποιους λόγους αξίζει να επιλέξετε ανοξείδωτες κατασκευές στην επιχείρηση σας
Οι κατασκευές αυτές πρέπει να είναι αποκλειστικά φτιαγμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό στη φθορά που αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες.
Εξοπλισμός πιτσαρίας: Όλες οι συσκευές που θα χρειαστείτε
Πέρα από την ποιοτική πρώτη ύλη και τα φρέσκα υλικά που ωφέλιμο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε, ο εξοπλισμός της πιτσαρίας είναι το βασικότερο στο οποίο θα πρέπει να επενδύσετε.
Επαγγελματική παγωτομηχανή: Πως θα επιλέξετε την κατάλληλη για την επιχείρηση σας
Για να παράγουμε το φρέσκο και μαλακό αυτό παγωτό χρειαζόμαστε μια ειδική και αξιόπιστη επαγγελματική παγωτομηχανή που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης μας.
Ο κατάλληλος επαγγελματικός εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για το άνοιγμα ενός εστιατορίου
Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού του εστιατορίου θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή στοχεύοντας στην υψηλή ποιότητα αλλά και στην αντοχή στις πιέσεις της καθημερινής χρήσης.
Επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων: Σε τι διαφέρουν από τα οικιακά
Οι απαιτήσεις ενός νοικοκυριού είναι λιγότερες από αυτές μιας επιχείρησης. Ας δούμε τις βασικές διαφορές των επαγγλεματικών πλυντηρίων με τα οικιακά.
Επαγγελματικοί φούρνοι: Όλα τα είδη που θα συναντήσεις σε μια επαγγελματική κουζίνα
Το να προσπαθήσει κανείς να καταγράψει όλα τα είδη φούρνων που χρησιμοποιούνται τόσο στην οικιακή όσο και στην επαγγελματική κουζίνα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Ψυγείο πίτσας και εξοπλισμός πιτσαρίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ανοίξετε την επιχείρησή σας
Ο εξοπλισμός μιας πιτσαρίας δεν είναι απλή υπόθεση. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με την πίτσα ως πρωταγωνιστή, πρέπει να λάβετε αρκετά πράγματα υπόψιν, όπως η τοποθεσία, ο εξοπλισμός, η έρευνα αγοράς, και λοιπά.
Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη επαγγελματική κουζίνα για την επιχείρησή σας
Η επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής ηλεκτρικής κουζίνας για την επιχείρησή σας μπορεί να είναι μια αποφασιστική κίνηση για την απόδοση και την επιτυχία της επιχείρησής σας.
Οι πιο συχνές απορίες σχετικά με τον εξοπλισμό εστίασης
Ο εξοπλισμός εστίασης αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι για κάθε επιχείρηση στον χώρο της εστίασης. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, αποτελεί αναγκαίο εργαλείο για να παρασκευάσετε ποιοτικά πιάτα σας και να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας.
Πώς να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας με μια επαγγελματική φριτέζα
Η επαγγελματική φριτέζα αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση που παρέχει φαγητό.
Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε μια επαγγελματική συσκευή ποπ κορν
Η επιλογή μιας επαγγελματικής συσκευής ποπ κορν μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των κερδών σας στην επιχείρησή σας.
Ο απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός για ιχθυοπωλείο
Ο επαγγελματικός εξοπλισμός για ιχθυοπωλείο - ψαράδικο είναι αρκετά απλός, μιας και κυρίως επικεντρώνεται στη σωστή ψύξη και διατήρηση των ψαριών και των θαλασσινών καθώς και στην καθαριότητα του χώρου, ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής.
Ο απαραίτητος επαγγελματικός εξοπλισμός για κρεοπωλείο
Ο επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου επικεντρώνεται κυρίως γύρω από τη διατήρηση του χώρου καθαρού, ώστε να πληρούνται οι υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής, αλλά και τη συντήρηση των κρεάτων που προορίζονται προς άμεση πώληση ή πρόκειται να συντηρηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Τι εξοπλισμό κουζίνας χρειάζεται ένα εστιατόριο;
Το άνοιγμα ενός εστιατορίου αποτελεί μια σημαντική επένδυση, καθώς ο εξοπλισμός του αποτελείται από πληθώρα συσκευών και μηχανημάτων. Επιπλέον, οι ποιοτικές προδιαγραφές του εξοπλισμού παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, οπότε δεν πρέπει κανείς να υπολογίζει μόνο την τιμή αλλά και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών που ...
5 συμβουλές για ένα επιτυχημένο εστιατόριο που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε
Στη σημερινή εποχή, κατά την οποία μέσα σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα μιας σύγχρονης πόλης συνυπάρχουν εκατοντάδες εστιατόρια όλων των ειδών και τύπων κουζίνας και ο καταναλωτής πλέον είναι όλο και απαιτητικότερος, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.
Οι σημαντικότερες συμβουλές για μια αποδοτική κουζίνα ξενοδοχείου
Λίγες επιχειρήσεις εστίασης έχουν πολύ μεγάλο χώρο κουζίνας, ακριβώς επειδή επιλέγουν τον διαθέσιμο χώρο να τον αξιοποιήσουν για την υποδοχή και την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό παρατηρείται και στα ξενοδοχεία, διότι θεωρούν ότι δεν έχουν τον απαιτούμενο χώρο για να επιτύχουν μεγάλη παραγωγικότητα.
Πώς να καθαρίσετε μια γρανιτομηχανή βήμα βήμα
Οι γρανιτομηχανές είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης, όπως καντίνες, καφετέριες, μπαρ και παιδότοπους.
Δείτε πώς γίνεται, ο σωστός καθαρισμός μιας γρανιτομηχανής, τι πρέπει να προσέξετε σε αυτή τη διαδικασία και πώς θα την ολοκληρώσετε γρήγορα και με ασφάλεια.
Οι 6 πιο χρήσιμες συμβουλές συντήρησης τροφίμων με ασφάλεια σε χώρους μαζικής εστίασης
Η σωστή συντήρηση τροφίμων δεν περιλαμβάνει μόνο την τοποθέτησή τους στα κατάλληλα επαγγελματικά ψυγεία. Πρέπει να ακολουθηθούν και άλλοι κανόνες που αφορούν τον χρόνο και τον τρόπο τοποθέτησής.
Οδηγός αγοράς για επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων
Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων διαφέρουν ουσιωδώς από τα οικιακά, όχι μόνο ως προς τη χωρητικότητά τους, αλλά και ως προς την ταχύτητα και την απόδοση πλύσης. Εγγυώνται στις επαγγελματικές κουζίνες άριστες συνθήκες υγιεινής και διαχείρισης.
Πώς καθαρίζουμε μια επαγγελματική μηχανή εσπρέσσο;
Με τον τακτικό καθαρισμό της επαγγελματικής εσπρεσομηχανής, όχι μόνο ο καφές θα απελευθερώνει όλα του τα αρώματα, αλλά ταυτόχρονα η μηχανή θα μπορεί να λειτουργεί αποδοτικότερα σε καθημερινό επίπεδο και σε βάθος χρόνου.
Τα 5 κυριότερα οφέλη ανανέωσης του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης
Πολλαπλά είναι πλεονεκτήματα που προσφέρει ο καινούριος επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Οδηγός αγοράς για φούρνους εστιατορίων
Ο φούρνος είναι η καρδιά κάθε επαγγελματικής κουζίνας, οποιαδήποτε και αν είναι η δραστηριοποίηση της επιχείρησης. Η επιτυχία της κρίνεται σε τεράστιο βαθμό από τη σωστή προετοιμασία των φαγητών.
Οδηγός αγοράς για βιτρίνες τροφίμων: Όλα όσα πρέπει να προσέξετε
Οι βιτρίνες τροφίμων αποτελούν απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού εστίασης μιας επιχείρησης, η οποία περιλαμβάνει την παρουσίαση των προϊόντων στους πελάτες.
8 συμβουλές για αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης
Ο εξοπλισμός εστίασης αποτελείται από πολλά επιμέρους στοιχεία, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε επακριβώς τι θα χρειαστείτε αλλά και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει αυτό.
4 συμβουλές συντήρησης επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης
Το να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη συντήρηση του επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης είναι εξαιρετικά σημαντικό, έτσι ώστε να αποφύγετε έξοδα και δυσλειτουργίες που μπορεί να φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη.
Επαγγελματικοί φούρνοι μικροκυμάτων: Τι να προσέξετε στην αγορά τους
Διαβάστε μερικούς από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν επαγγελματικό φούρνο μικροκυμάτων για το εστιατόριο σας.
Επαγγελματικοί φούρνοι αναγέννησης & αργού μαγειρέματος: 4 λόγοι που κάθε κουζίνα τους χρειάζεται
Οι επαγγελματικοί φούρνοι αναγέννησης και αργού μαγειρέματος είναι ουσιαστικά φούρνοι, οι οποίοι μαγειρεύουν το φαγητό σε χαμηλή θερμοκρασία (90-130 βαθμοί Κελσίου) για πολλές ώρες.
Επαγγελματικά ψυγεία ξηρής ωρίμανσης: Τι είναι & γιατί είναι απαραίτητα
Για εμπορική χρήση είναι απαραίτητα τα επαγγελματικά ψυγεία Dry Ager, τα οποία εγγυώνται τη σωστή και ασφαλή ωρίμανση του κρέατος, έτσι ώστε να μπορεί να προσφερθεί στους πελάτες στην υψηλότερη ποιότητα.
Επαγγελματικά ψυγεία κρασιών: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Αν η επιχείρησή σας προσφέρει κρασί, τότε τα επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης και προβολής κρασιών θα κάνουν τη διαφορά και θα αναδείξουν τον επαγγελματισμό σας και τη μέγιστη προσοχή σας σε ό,τι αξίζει.
Επαγγελματικά ψυγεία ψαριών: Αναλυτικός οδηγός αγοράς
Τα επαγγελματικά ψυγεία ψαριών κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας και διαθέτουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
4 πλεονεκτήματα που έχουν οι ανοξείδωτες κατασκευές στις επαγγελματικές κουζίνες
Ο εξοπλισμός κουζίνας δεν περιλαμβάνει μόνο τις επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές, όπως τους φούρνους, τα πλυντήρια και τα ψυγεία. Φυσικά, αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικά και τείνουμε να δίνουμε όλη μας την προσοχή εκεί.
Επαγγελματικός εξοπλισμός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους λιποσυλλέκτες
Εφόσον, λοιπόν, σκέφτεστε να ανοίξετε επιχείρηση εστίασης, τότε πρέπει να γνωρίζετε κάποια σημαντικά στοιχεία για τους λιποσυλλέκτες, ώστε να είστε ενήμεροι για τη διαχείρισή τους και τις υποχρεώσεις σας.
Επαγγελματικοί φούρνοι ατμού αέρα: Τι είναι & ποια τα πλεονεκτήματά τους για μαγείρεμα ακριβείας
Ιδανικοί για επιχειρήσεις εστίασης αλλά και για νοικοκυριά που θέλουν να πετύχουν το κάτι παραπάνω στη μαγειρική τους, οι φούρνοι ατμού αέρα έχουν μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που πρέπει να γνωρίζετε.
Τι είναι τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων τούνελ & ποια τα πλεονεκτήματά τους;
Τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων τούνελ ονομάζονται έτσι, γιατί δεν έχουν το συνηθισμένο παραλληλόγραμμό σχήμα που έχουν τα υπόλοιπα.
Γιατί οι αποσκληρυντές νερού είναι απαραίτητοι για τα επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων
Η αποδοτικότητα, η καλή λειτουργία και η μακροζωία του πλυντηρίου μπορεί να επηρεαστεί από τα άλατα που υπάρχουν στο νερό του δικτύου.
Ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων: Ποιες επιλογές έχετε για την παρουσίαση γλυκών
Οι ψυχόμενες βιτρίνες τροφίμων έχουν το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι παρουσιάζουν με ελκυστικό προς τον πελάτη τρόπο διάφορα προϊόντα, τα οποία είναι ευπαθή και διαφορετικά θα έπρεπε να βρίσκονται στο ψυγείο.
Επαγγελματικά ψυγεία παγωτού: Όσα πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους
Τα επαγγελματικά ψυγεία παγωτού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις βιτρίνες που προορίζονται για παρουσίαση του παγωτού στους πελάτες, και στα ψυγεία-καταψύκτες για την αποθήκευση του παγωτού.
Εξοπλισμός κουζίνας: Τι να προσέξετε στην επιλογή ζαμπονομηχανής
Οι ζαμπονομηχανές αποτελούν ένα κλασικό παράδειγμα συσκευής, όπου πρέπει να γνωρίζετε από την αρχή τι χρήση θα της κάνετε και υπό ποιες συνθήκες. Η αγορά ενός ακατάλληλου μοντέλου όχι μόνο δεν θα είναι βολική, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα χαλάσει αμέσως
Ανοξείδωτες κατασκευές: Πώς να επιλέξετε λάντζες και νεροχύτες
Οι ανοξείδωτες κατασκευές έχουν το εκπληκτικό πλεονέκτημα της αντιμικροβιακής προστασίας στις επιφάνειές τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για επιχειρήσεις εστίασης. Επιπλέον, καθαρίζονται εύκολα και είναι πολύ ανθεκτικές σε ρωγμές, σκουριές κλπ.
Εξοπλισμός κουζίνας: Οδηγός αγοράς για μπλέντερ
Ο εξοπλισμός κουζίνας αποτελείται από πολλές διαφορετικές συσκευές. Όταν καταλήξετε στις βασικές από αυτές, όπως τα ψυγεία και τους φούρνους, τότε έρχεται η σειρά των μικρότερων και πιο περιφερειακών, αλλά εξίσου σημαντικών συσκευών.
Επαγγελματικοί φούρνοι πίτσας: 7 σημεία για τη σωστή αγορά
Οι επαγγελματικοί φούρνοι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τους συμβατικούς φούρνους και τους χτιστούς παραδοσιακούς θολωτούς φούρνους πίτσας
Επαγγελματικά ψυγεία: Οι κυριότεροι τύποι & τα χαρακτηριστικά τους
Η διαφορά των επαγγελματικών συσκευών από τις οικιακές είναι ότι βγαίνουν σε πολλούς διαφορετικούς τύπους με ποικιλία χαρακτηριστικών, έτσι ώστε να καλύψουν με ακρίβεια τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
Επαγγελματικά ψυγεία: 7 χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε στην αγορά τους
Το ψυγείο αποτελεί μία από τις κυριότερες συσκευές σε μια επιχείρηση. Όχι μόνο επειδή εγγυάται την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων. Αλλά και επειδή οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε αυτό μπορεί να σημαίνει την απώλεια προμηθειών και φυσικά τεράστια προβλήματα από άποψη κόστους και λειτουργίας της επιχείρησης.
Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων: Τα κύρια χαρακτηριστικά τους & η διαφορά τους από τα οικιακά
Ας δούμε παρακάτω ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών πλυντηρίων που τα διαφοροποιούν από τα οικιακά.
Επαγγελματικοί φούρνοι Μαγειρικής & Γαστρονομίας: Πώς θα επιλέξετε τους καλύτερους για την επιχείρησή σας
Σε ένα εστιατόριο, η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού φούρνου είναι το κλειδί για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της κουζίνας σας και φυσικά την παροχή των καλύτερων πιάτων στους πελάτες.
Εξοπλισμός κουζίνας: Πώς θα πετύχετε υψηλή λειτουργικότητα και αποδοτικότητα
Μεγάλο ρόλο παίζει ο επαγγελματικός εξοπλισμός που επιλέγει κάθε επιχειρηματίας. Ο εξοπλισμός κουζίνας συναρτάται όχι μόνο με την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, αλλά και με την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
Επαγγελματικά ψυγεία-βιτρίνες: Τα 3 στοιχεία που πρέπει να προσέξετε για τη σωστή αγορά
Τα επαγγελματικά ψυγεία βγαίνουν σε διάφορους τύπους ανάλογα με το προϊόν, το οποίο συντηρούν. Πρόκειται για τον σημαντικότερο ίσως κρίκο στην αλυσίδα της διατήρησης των τροφίμων αναλλοίωτων, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη υγιεινή του καταστήματος.
Επαγγελματικά ψυγεία ταχείας ψύξης: Τα 4 εντυπωσιακά πλεονεκτήματά τους για ένα εστιατόριο
Τα επαγγελματικά ψυγεία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στον εξοπλισμό εστίασης ακριβώς για αυτό το λόγο, καθώς η σωστή συντήρηση των τροφίμων εξαρτάται άμεσα από αυτά.
Οι κορυφαίοι φούρνοι ατμού αέρα (Combi Steamer) GIORIK Ιταλίας αποκλειστικά από την KitchenPRO
Ο φούρνος GIORIK: Μαγειρεύει, Ψήνει, Τηγανίζει, Βράζει, ως ατμομάγειρας κάθε είδος φαγητού αυτόματα, επιλέγοντας απλά από την οθόνη αφής το είδος του προϊόντος που θα μαγειρέψουμε.!
Παραδοσιακός Θολωτός Ιταλικός Φούρνος Πίτσας PULCINELLA BABY
Παραδοσιακός Θολωτός Ιταλικός Φούρνος Πίτσας PULCINELLA BABY από την KitchenPRO!