Ανακαινίζετε ή Κατασκευάζετε επαγγελματική κουζίνα; Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό επαγγελματικής κουζίνας και τη μελέτη εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Δείτε περισσότερα >

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Φτυάρι Πίτσας 12" Bamboo - Ooni

  • Κωδικός είδους: K020501-007228
  • Εταιρεία: OONI PIZZA OVENS

33,87€
42,00€ με ΦΠΑ

Αγορά Wishlist
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

Έχετε ερωτήσεις; Καλέστε τώρα: 2106657706





Ετικέτες: Φούρνοι

Περιγραφή είδους

Φτυάρι Πίτσας 12" Bamboo - Ooni

 
Κάνε το βάλε-βγάλε στο φούρνο σου, παιχνιδάκι με το Ooni Φτυάρι Πίτσας 12" Bamboo.
Η μεταφορά της πίτσας από και προς τον φούρνο πίτσας σου, γίνεται πανεύκολα με το Φτυάρι Πίτσας 12" Bamboo* της Ooni, για πίτσες διαμέτρου έως 30 εκ. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο bamboo, που το καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία και εμποδίζει τη ζύμη σου να κολλάει. Το κωνικό του άκρο, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να τοποθετείς εύκολα το φαγητό μέσα στο φούρνο, αλλά και για να το αφαιρείς με την ίδια άνεση, χωρίς κίνδυνο ατυχήματος.
 
Ένα φτυάρι, τόσες χρήσεις!!!
Συνδύασε το Φτυάρι Πίτσας 12"" Bamboo* της Ooni με τη Mezzaluna Pizza Cutter της Οoni ή την Ooni Ρόδα Κοπής Πίτσας και μετέτρεψέ το σε μια επιφάνεια κοπής για τη λαχταριστή σου πίτσα ή ακόμα, χρησιμοποίησέ το σαν δίσκο σερβιρίσματος, για ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα!
 
*Το Φτυάρι Πίτσας 12"" Bamboo, είναι κατάλληλο μόνο για πλύσιμο στο χέρι με ένα ήπιο καθαριστικό.
 
**Στεγνώστε καλά πριν την αποθήκευση.
 
***Ακατάλληλο για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.
Χαρακτηριστικά
Μήκος Εξωτερικό (cm): 30.5
Βάθος Εξωτερικό (cm): 50.5
Ύψος Εξωτερικό (cm): 2.2

warranty
Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού είναι εδώ!

support
Άμεση τεχνική υποστήριξη

Low price
Από τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Εγγραφή

KitchenPRO © 2015-2024. All rights reserved.

Designed & Developed with care by TotalWeb | Digital Marketing by kovald

+

PRO DEALS!

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/kitchenp/public_html/catalog/view/theme/totalshop/template/common/footer.tpl on line 259