Συσκευές παρασκευής & παρουσίασης παγωτού
Συσκευές για την παρασκευή & παρουσίαση παγωτού από την KitchenPro.
- Συσκευές παστερίωσης - παστεριωτές γάλακτος για την παστερίωση του γάλατος που είναι απαραίτητη ώστε να γίνει η καταστροφή των βλαπτικών μικροοργανισμών και το μίγμα να γίνει ομογενοποιημένο και πιο γευστικό.
- Μηχανές παρασκευής παγωτού / Παγωτομηχανές soft παγωτού εφόσον προσθέσεις τις γεύσεις που επιθυμείς, το αλάτι, τα λιπαρά και τα σάκχαρα που κρίνεις ότι απαιτούνται, τοποθετείς το μίγμα στην παγωτομηχανή για περίπου 10 λεπτά ώστε να παρασκευαστεί το παγωτό.
- Καταψύκτες παγωτού / Blast Chillers - Shock Freezers η διαδικασία ταχείας κατάξυξης διαρκεί περίπου 10 λεπτά στους -30 βαθμούς Κελσίου, για ακόμη 10 λεπτά στους -20 βαθμούς Κελσίου και τέλος, για 10 λεπτά στους -18 βαθμούς Κελσίου.
- Βιτρίνες παγωτού για να παρουσιάστε όλες τις διαθέσιμες γεύσεις στη βιτρίνα του καταστήματος.
- Συσκευές διαμόρφωσης κώνου παγωτού για να προετοιμάστε εύκολα το τραγανό χωνάκι για ένα ακαταμάχητο παγωτό.
Επίλεξε συσκευές παρασκευής παγωτού, βιτρίνες παγωτού και θαλάμους παγωτού από την KitchenPro.