Συσκευές Sous Vide - Roner μαγειρικής
Επαγγελματικά Sous Vide - Roner μαγειρικής από την kitchenPRO.
Το sous vide είναι μια σύγχρονη μέθοδος μαγειρέματος που έκανε την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιείται από τα περισσότερα εστιατόρια υψηλής μαγειρικής και υγιεινής κουζίνας και επεκτείνεται σιγά σιγά σε όλα τα εστιατόρια.
Προσφέρει υγιεινό μαγείρεμα αλλά και απόλυτη γεύση αφού το φαγητό διατηρεί όλους τους χυμούς τους και τις βιταμίνες του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της σταθερής χαμηλής θερμοκρασίας η οποία παρακολουθείται συνεχώς.
Το sous vide σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική συσκευή για όλες τις κουζίνες υψηλής γαστρονομίας και υγιεινής διατροφής.
Η διαδικασία η οποία ακολουθείται είναι η εξής:
- Τοποθετούμε τη συσκευή sous vide ( roner ) μέσα σε ένα δοχείο με νερό ( bain marie ).
- Με μία συσκευή vacuum σφραγίζουμε το φαγητό μέσα σε μία σακούλα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε εντός του δοχείου με το νερό και το σταθεροποιούμε με ένα κλιπ.
- Ενεργοποιούμε τη συσκευή sous vide.
Στην kitchenPRO θα βρείτε μεγάλη ποικιλία sous vide - roner από τους κορυφαίους οίκους επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας στην Ευρώπη.
Αναζητήστε την ιδανική συσκευή sous vide για τη δική σας επιχείρηση και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.